.dd-desktop-menu nav ul li li a { width: 260px; } .dd-desktop-menu nav ul li ul.sub-menu { width: 300px !vigtigt; }

Kontakt

Vi er altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os på Tlf.: 4213 5334

Her bor vi

Hesthøjvej 13
DK 7578 Roslev

Ring til os

+45 4213 5334

Send E-mail

jorgen@jacobsen.help

}

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00-16.00

Kontaktpersoner

Per Poulsen

Per Poulsen

Per Poulsen er VVS-installatør og VVS-tekniker og har desuden stort kendskab til energiløsninger. Per er oprindeligt uddannet bygnings- og landbrugssmed, men har siden hen uddannet sig til VVS-tekniker og energirådgiver.

Per arbejdede med jordvarmeanlæg, da det begyndte at blive udbredt i Danmark. Han har udviklet forbedringer til anlæggene, eksempelvis ved at tilslutte elektrisk styring, så man kan geare op og ned for anlægget alt efter energibehovet. Denne nytænkning resulterede i, at man undgår spildenergi.

Per har erfaring både med solvarme, jordvarme, luft-til-luft-varmepumper og har gennem mange år rådgivet og implementeret energiløsninger for virksomheder og kontrolleret, at det fungerer optimalt.

 

Jørgen Jacobsen

Jørgen Jacobsen

Jørgen Jacobsen har særligt stort kendskab til hydraulik og administration. Gennem de sidste 35 år har han arbejdet med hydraulik.

I 2001 stiftede Jørgen virksomheden Hydra-Comp A/S, som producerer hydrauliske løsninger. Jørgen drev virksomheden indtil 2021, hvor han gav stafetten videre. Hydra-Comp producerer både hydraulik-cylindere og komponenter, samt komplette anlæg.
På hydraulikanlæg tænker man også i energibesparelse, da det er vigtigt, at man ikke bruger mere energi, end der er nødvendig.

Efter 22 år i spidsen for Hydra-Comp A/S tilbyder Jørgen nu vejledning og rådgivning inden for hydraulik, iværksætteri og virksomhedsledelse.