.dd-desktop-menu nav ul li li a { width: 260px; } .dd-desktop-menu nav ul li ul.sub-menu { width: 300px !vigtigt; }

Universal Fiber Filter

Universal Fiber Filter er et unikt nyudviklet patenteret Tysk produkt, der udmærker sig ved ikke at filtrere ved Membran, osmose eller porer-størrelse men ved tiltrækningskraft.

Fibrene struktur gør at snavset binder sig til fibrene, på grund af deres statiske tiltrækningskraft. filterbolde er en revolutionerende nyhed indenfor filtrering. Filtret består af en kombination af forskellige polymer fibre med varierende overfladestrukturer og specielle fiberkrydsninger. De specielle overfladefibre har en kerne af sølv ioner, der effektivt modvirker dannelse af biofilm. Den unikke spiraliske facon giver Universal Fiber Filter maksimum filteroverflade – hele 20 gange større end det fineste filtersand på 0,4 mm eller posefilter.

Som følge heraf opererer vi med et meget lav trykfald på vores filtre, både i luft og væske.

Ved test er det bevist, ved blot at lægge en pose Universal Fiber Filter i en spand snavset vand, vil størstedelen af snavset være bundet til filter-fibrene i løbet af nogle få timer.

Det betyder filtrering selv ved lav væske-flow eller næsten stillestående væske.  Det samme gør sig gældende i air-konditionering og ventilationsanlæg med luft strømme.

Universal Fiber Filter materialet har en unik filtreringsevne, der betyder at 1 kg. Universal fiber er i stand til at tilbageholde op til 50 kg snavs. Der vil derfor ikke være behov for så hyppige filterskift, samtidigt er der et mindre trykfald i væskeledningen/ventilationsanlægget. Det betyder at pumper, ventilatormotorer ikke skal overvinde den højere modstand, og derved sparer El-energi.  Det kan minimere strømforbruget.

Kort fortalt er Universal Fiber Filter et hightech filtermateriale med overlegen filtreringseffekt og lang levetid.

Kontakt os for yderligere oplysninger:
Jørgen Jacobsen – tlf.: 4213 5334 – mail: jorgen@jacobsen.help