.dd-desktop-menu nav ul li li a { width: 260px; } .dd-desktop-menu nav ul li ul.sub-menu { width: 300px !vigtigt; }

Ansvarsfraskrivelse

 

Universal Fiber Filter – Balance Energy Global ApS er forpligtet til at holde denne hjemmeside opdateret og indholdet korrekt.
Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os.
Fortæl os gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: jorgen@jacobsen.help

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af ​​data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Universal Fiber Filter via dette websted, www.Universalfiberfilter.dk accepterer intet ansvar.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på denne hjemmeside tilfalder Universal Fiber Filter

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Universal Fiber Filter, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.